Novice

Pharmapack, Pariz 2019

Pharmapack, Pariz 2019

Kaj je novega na področju etiket in embalaže za farmacevtsko industrijo?

Nove smernice je predstavil sejem Pharmapack, ki je na farmacevtskem področju eden večjih v Evropi. Dvodnevni dogodek je obiskalo preko 5.000 obiskovalcev. Razstavljalo je več kot 400 podjetij iz celega sveta. Dogodek je spremljal bogat konferenčni program in podelitev nagrad za inovativnost.

Letos je na sejmu razstavljala tudi Etiketa. Predstavili smo naše najnovejše in preverjene rešitve za farmacevtsko industrijo: varnostne etikete, booklet etikete, večslojne etikete, standardne samolepilne etikete, obesne etikete in interaktivne etikete z digitalnimi vsebinami.

Zaznali smo trend v smeri t.i. povezane embalaže in pametnih etiket, kateremu se tudi Etiketa uspešno prilagaja in ga soustvarja z etiketami, ki z uporabo najnovejše tehnologije postanejo nosilec interaktivnih digitalnih vsebin. Na ta način izdelku dodajo vrednost in ga postavijo na višjo raven.

Za naše rešitve, ki smo jih predstavili na sejmu, smo prejeli odličen odziv obiskovalcev, zato smo se odločili, da se sejma udeležimo tudi naslednje leto.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več o projektu sofinanciranja individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini si lahko preberete na spletni strani www.eu-skladi.si.

Print
Seznam novic

Brezplačen posvet s strokovnjakom