Novice

2. Podjetniški forum

2. Podjetniški forum

Dne 13. 3. 2019 se je v prostorih Upravne enote Škofja Loka odvijal 2. Podjetniški forum v organizaciji Razvojne agencije Sora d.o.o. v okviru projekta SPOT svetovanje Gorenjska. Namen foruma je predstavitev manjših podjetij večjim uspešnim gospodarskim družbam v regiji in poiskati njihove skupne točke, kjer bi se lahko dopolnjevala.

Na lanskem forumu smo spoznali Valentina Jesenka, ki se je predstavil z nekaj lastnimi projekti v zvezi s prednostjo nadgradnje tiskanih medijev z digitalnimi vsebinami. Ugotovili smo, da se med seboj lahko uspešno dopolnjujemo v obojestransko korist, če združimo znanje in sredstva ter skupaj nastopimo na vse bolj zahtevnem trgu.

 

Nastala je Etiketa Interactive d.o.o., ki se je na letošnjem forumu že predstavila s prvimi primeri skupnih projektov digitalne nadgradnje tiskanih vsebin. Skupaj smo nastopili tudi na sejmu Pharmapack, o katerem smo pisali v prejšnji novici.

Smo ena izmed vodilnih tiskarn v svetu tiska. Z nadgradnjo tiskovin z interaktivnimi digitalnimi vsebinami uspešno soustvarjamo trend t.i. pametnih etiket. Pozdravljamo pa tudi uspešno delo Škofjeloške razvojne agencije Sora, ki nam je pomagala storiti prvi korak.

Print
Seznam novic

Brezplačen posvet s strokovnjakom