Novice

Spoštovani poslovni partnerji!

Življenje in poslovanje se je od sredine marca popolnoma spremenilo. Z izbruhom pandemije novega koronavirusa smo se soočili z nepredvidljivimi izzivi tudi v naši panogi. Še naprej sledimo osnovnemu poslanstvu, da vam z našimi tiskovinami omogočamo zanesljivo in inovativno označevanje vaših izdelkov, ter vam tudi v tej situaciji nudimo potrebno podporo.

Po izbruhu virusa smo poleg prvotne skrbi za zdravje in varnost zaposlenih ter zagotovitve neprekinjene proizvodnje za vas sprejeli dodatne ukrepe, da ostajamo zmožni izdelovati, pošiljati in dostavljati tiskovine vsak dan.

- Povečali smo zaloge strateških materialov.

- Uvedli alternativne dobavitelje ter substitute materialov.

- Prilagodili razporejanje kadrov znotraj podjetja.

- Omogočili brezkontaktno dostavo in prevzem etiket.

- Organizirali sestanke preko spleta.

- Omogočili možnost potrjevanja tiska na daljavo – Web Center.

- Vzpostavili pomoč pri prodaji in interaktivni predstavitvi vaših izdelkov z orodji obogatene resničnosti.

Dobavni roki naših dobaviteljev se počasi normalizirajo, še vedno pa so zaradi povečanega povpraševanja in omejitev kapacitet dobave materialov nepredvidljive. Zaradi daljših dobavnih rokov osnovnega materiala lahko pride do zamika dobav tudi iz naše strani, zato prosimo, da v prihodnih mesecih oddate naročila kolikor je mogoče vnaprej, da bomo lahko zagotovili kar najboljšo zanesljivost dobav.

Zagotavljamo vam, da se bomo še naprej trudili in izvajali dodatne ukrepe ter se maksimalno zavzemali za reden servis in prispevali k optimalnem delovanju oskrbovalne verige. Sproti vas bomo obveščali o vseh novostih, da bomo skupaj, kot partnerji, izšli tudi iz te krize.

Zahvaljujemo se vam, ki nam v teh težkih časih zaupate in z razumevanjem sprejemate otežene pogoje dela.

Želimo vam, da ostanete zdravi.

Print
Seznam novic

Brezplačen posvet s strokovnjakom

123movies