Novice

PHARMAPACK, PARIZ 2021

PHARMAPACK, PARIZ 2021

13.10. in 14.10.2021 smo razstavljali na sejmu Pharmapack v Parizu.

Na sejmu smo uspešno predstavili vse naše rešitve za farmacevtsko industrijo: varnostne etikete, booklet etikete, večslojne etikete, standardne samolepilne etikete, obesne etikete, RFID etikete in interaktivne etikete z digitalnimi vsebinami.

Največje zanimanje smo zaznali na področju RFID etiket, saj le-te kupcu nudijo številne prednosti v okviru celotne dobavne verige.

Naš razstavni prostor so si ogledali predstavniki svetovnih farmacevtskih podjetji. Kljub manjšemu obisku smo pridobili kar nekaj novih kontaktov, pogovarjali smo se tudi že o prvih naročilih. Verjamemo, da bo letošnje razstavljanje na sejmu prineslo dobre rezultate v prihodnje.  

 


Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več o projektu sofinanciranja individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini si lahko preberete na spletni strani www.eu-skladi.si

 

 

Print
Seznam novic

Brezplačen posvet s strokovnjakom

mangakakalot