Novice

Zgodba o uspehu v slovenski lasti

Zgodba o uspehu v slovenski lasti

Etiketa d.d., vodilno slovensko podjetje na področju etiket in označevanja izdelkov - smo podjetje, ki že od leta 1960 uspešno deluje v slovenski lasti. Še več, večinski lastniki podjetja smo zaposleni, kar dokazuje našo predanost in zaupanje v prihodnost podjetja.

Ne ponašamo se le z dolgoletno tradicijo, temveč tudi z inovativnostjo in kakovostjo tiskovin. Zavezanost k odličnosti je omogočila, da smo postali nepogrešljiv partner številnim podjetjem v Sloveniji in tujini. Etiketa d.d. je dokaz, da je mogoče uspeti tudi v slovenski lasti, s poudarkom na domačem znanju, inovativnosti in predanosti zaposlenih.

Direktor Etikete, d.d. Primož Kokalj izpostavlja: "Ponosni smo, da smo del slovenske poslovne skupnosti in da lahko prispevamo k njenemu razvoju. Naše vrednote so lojalnost, odgovornost, partnerstvo, odličnost, zaupanje in inovativnost. Verjamemo, da so te vrednote v kombinaciji z notranjim lastništvom ključ do našega dolgoročnega uspeha. Naj bo naša zgodba navdih za vse, ki verjamejo v moč slovenskega podjetništva."

Etiketa d.d. se pridružuje Mlinotestu in drugim slovenskim podjetjem, ki s ponosom poudarjamo pomen domačega lastništva in proizvodnje. V luči trenutnega dogajanja, ko se vse več podjetij prodaja tujim lastnikom, je pomembno izpostaviti tista, ki vztrajamo pri svoji viziji in vrednotah ter ostajamo zvesta svojim koreninam. Zavedamo se pomena samooskrbe in podpore domači pridelavi in industriji. S svojo zavezanostjo h kakovosti in lokalnemu okolju prispevamo k stabilnosti in odpornosti celotnega slovenskega gospodarstva.

Print
Seznam novic

Brezplačen posvet s strokovnjakom

manganelo