Izjava o zasebnosti

Izjava o zasebnosti

Splošno

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletnega mesta je podjetje:
Etiketa d.d.
Industrijska ulica 6
4226 Žiri
Slovenija

V podjetju Etiketa, tiskarna, d.d. (v nadaljevanju Etiketa d.d.) dajemo posebno pozornost ravnanju z vašimi osebnimi podatki. Podjetje zagotavlja, da bodo vaši osebni podatki ustrezno upravljani v skladu s trenutno veljavno zakonodajo. 

Etiketa d.d. se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo.

Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto Etiketa d.d. Z uporabo spletnega mesta www.etiketa.si soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi. 

Etiketa d.d. zbira na spletnem mestu naslednje podatke o vas:

 • Ime in Priimek
 • E-mail
 • Telefon

Spletna stran Etiketa d.d. lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika.
Med te podatke sodijo:

 • naslov IP 
 • vrsta brskalnika 
 • imena domen 
 • čas dostopanja 
 • naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani.

Etiketa d.d. te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta.

Uporaba osebnih podatkov

Etiketa d.d. zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev. Etiketa d.d. lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:

 • internih tržnih raziskav 
 • obveščanja strank o novostih na spletni strani 
 • obveščanja strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih Etiketa d.d. nudi 

Varovanje osebnih podatkov

Etiketa d.d. se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Vaši osebni podatki bodo shranjeni v elektronski obliki, do katerih imajo dostop le pooblaščeni zaposleni v podjetju Etiketa d.d.. Vaše osebne podatke hranimo do preklica oziroma dokler ne doseže namena, za katerega so bili zbrani.

Pravico imate, da zahtevate podatke, ki jih zbiramo o vas. Prav tako imate pravico, da kadarkoli in zaradi kakršnegakoli razgola prekličete soglasje za zbiranje vaših osebnih podatkov. To lahko storite tako, da nam pisno izjavo o preklicu pošljete po elektronski pošti info@etiketa.si ali na naslov Etiketa, tiskarna, d.d., Industrijska ulica 6, 4226 Žiri. 

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema, če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.

Brezplačen posvet s strokovnjakom

mangakakalot