Kariera

Zaposleni so ključni dejavnik uspeha v podjetju. Vsak zaposlen sooblikuje poslanstvo, stremi k skupnimi cilji in skrbi za njihovo uresničevanje. Pri potencialnih kandidatih iščemo samoiniciativnost, pozitiven pristop k delu in sposobnost timskega dela. Iščemo kader, ki ima sledeče vrednote: 

  • odgovornost, 

  • inovativnost, 

  • zaupanje in 

  • lojalnost. 

Pri nas poteka delo dinamično, zato je pomembno, da ste na delovnem mestu iznajdljivi in pri iskanju rešitev razmišljate izven okvirjev. 

Stabilna politika zaposlovanja in struktura zaposlenih 

Število zaposlenih narašča, trenutno zaposlujemo 225 ljudi, od tega 136 žensk in 90 moških. Prizadevamo si za zaposlovanje strokovnega kadra, predvsem s področja kemije. Izjemno cenimo tudi kader, ki ima veliko izkušenj in jih je pripravljen deliti s sodelavci.  

Skrb za zaposlene 

Omogočamo dodatna izobraževanja glede na potrebe. Spodbujamo športne dejavnosti in skrbimo za promocijo zdravja med zaposlenimi. Malice so kuhane v naših prostorih, prehrana je na razpolago tudi za vegetarijance in za zaposlene z določenimi zdravstvenimi omejitvami. 

Skrbimo za to, da se v naši sredini dobro počutimo in soustvarjamo prijetno delovno okolje. 

Aktualna prosta delovna mesta 

Največ potreb imamo po sledečih poklicih: tiskar (m/ž), pripravljalec barv (m/ž) in po ostalih proizvodnih delavcih.  

Pričakujemo vsaj IV. stopnjo strokovne izobrazbe, dober vid, ločevanje barv, neobčutljivost na barve in kemikalije, zaželen tehnični tip ter poznavanje osnov vsaj enega tujega jezika. Zaposlujemo za določen čas z možnostjo podaljšanja oz. sklenitve za nedoločen čas. Poleg rednih plač vsem zaposlenim izplačamo tudi letni regres in božičnico. 

Prijavo za zaposlitev lahko pošljete na elektronski naslov barbara@etiketa.si ali pošljite prijavo preko obrazca (desno).  

Kadrovske štipendije 

Vlagamo v razvoj mladih in perspektivnih kadrov. Od mladih pričakujemo predvsem vedoželjnost in odgovornost. Za šolsko leto 2019/2020 razpisujemo kadrovske štipendije za naslednje poklice: 

  • strojni tehnik  

  • kemijski tehnik  

  • medijski tehnik  

  • grafični tehnik  

  • elektrotehnik/elektronik  

Prijave prejemamo do 30. 6. 2019 po pošti na naslov ETIKETA, tiskarna, d.d., Industrijska ulica 6, 4226 Žiri ali po elektronski pošti barbara@etiketa.si  

Prijava naj vsebuje kratek življenjepis, motivacijsko pismo, dokazilo o učnem uspehu zadnjega letnika in potrdilo o vpisu.  

Prijavni obrazec

*Soglašam s prijavo

*DA, podjetju Etiketa, tiskarna d.d., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih. Prav tako se strinjam s splošnimi pogoji poslovanja.

Brezplačen posvet s strokovnjakom