Kariera

Zaposleni so ključni dejavnik uspeha v podjetju. Vsak zaposlen sooblikuje poslanstvo, stremi k skupnimi cilji in skrbi za njihovo uresničevanje. Skupaj z njimi že 60 let prispevamo svoj košček h končni podobi izdelkov skoraj v vseh industrijah. Prepoznavni smo po visoki kakovosti izdelkov in lastnem razvoju.

Pri potencialnih kandidatih iščemo samoiniciativnost, pozitiven pristop k delu in sposobnost timskega dela. Iščemo kader, ki ima sledeče vrednote:

  • odgovornost,
  • inovativnost,
  • zaupanje in
  • lojalnost.

Pri nas poteka delo dinamično, zato je pomembno, da ste na delovnem mestu iznajdljivi in pri iskanju rešitev razmišljate izven okvirjev.

Aktualna prosta delovna mesta

Največ potreb imamo po sledečih poklicih: tiskar (m/ž)pripravljalec barv (m/ž) in po ostalih proizvodnih delavcih. Pričakujemo vsaj IV. stopnjo strokovne izobrazbe, dober vid, ločevanje barv, neobčutljivost na barve in kemikalije, zaželen tehnični tip ter poznavanje osnov vsaj enega tujega jezika. Zaposlujemo za določen čas z možnostjo podaljšanja oz. sklenitve za nedoločen čas. Poleg rednih plač vsem zaposlenim izplačamo tudi letni regres in božičnico.

Prijavo za zaposlitev, prakso ali študentsko delo lahko pošljete na elektronski naslov barbara@etiketa.si ali pošljite prijavo preko obrazca (desno). 

Skrb za zaposlene

Omogočamo dodatna izobraževanja glede na potrebe. Spodbujamo športne dejavnosti in skrbimo za promocijo zdravja med zaposlenimi. Malice so kuhane v naših prostorih, prehrana je na razpolago tudi za vegetarijance in za zaposlene z določenimi zdravstvenimi omejitvami.

Skrbimo za to, da se v naši sredini dobro počutimo in soustvarjamo prijetno delovno okolje.

Prijavni obrazec

*Soglašam s prijavo

*DA, podjetju Etiketa, tiskarna d.d., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih. Prav tako se strinjam s splošnimi pogoji poslovanja.

Brezplačen posvet s strokovnjakom