Kariera

Zaposleni so ključni dejavnik uspeha v podjetju. Vsak zaposlen sooblikuje poslanstvo, stremi k skupnimi cilji in skrbi za njihovo uresničevanje. Pri potencialnih kandidatih iščemo samoiniciativnost, pozitiven pristop k delu in sposobnost timskega dela. Iščemo kader, ki ima sledeče vrednote: 

  • odgovornost, 

  • inovativnost, 

  • zaupanje in 

  • lojalnost. 

Pri nas poteka delo dinamično, zato je pomembno, da ste na delovnem mestu iznajdljivi in pri iskanju rešitev razmišljate izven okvirjev. 

Stabilna politika zaposlovanja in struktura zaposlenih 

Trenutno zaposlujemo 210 ljudi. Prizadevamo si za zaposlovanje strokovnega kadra, predvsem s področja kemije. Izjemno cenimo tudi kader, ki ima veliko izkušenj in jih je pripravljen deliti s sodelavci.  

Skrb za zaposlene 

Skrb za zaposlene je ena ključnih nalog v podjetju. To dokazuje certifikat skladnosti z mednarodnim standardom za  zagotavljanje varnosti in zdravja na delovnem mestu ISO 45001.

Omogočamo dodatna izobraževanja glede na potrebe. Spodbujamo športne dejavnosti in skrbimo za promocijo zdravja med zaposlenimi. Malice so kuhane v naših prostorih, prehrana je na razpolago tudi za vegetarijance in za zaposlene z določenimi zdravstvenimi omejitvami. 

Skrbimo za to, da se v naši sredini dobro počutimo in soustvarjamo prijetno delovno okolje. 

Zaposlovanje

Ves čas iščemo poklice, ki so neposredno povezani s tiskom. Največ potreb imamo po proizvodnih delavcih.  Za omenjene poklice se lahko vpišete preko obrazca desno. 

Pričakujemo vsaj IV. stopnjo strokovne izobrazbe, dober vid, ločevanje barv, neobčutljivost na barve in kemikalije, zaželen tehnični tip ter poznavanje osnov vsaj enega tujega jezika (angleščina). Zaposlujemo za določen čas z možnostjo podaljšanja oz. sklenitve za nedoločen čas. Poleg rednih plač vsem zaposlenim izplačamo tudi letni regres in božičnico. 

Prijavo za zaposlitev lahko pošljete na elektronski naslov barbara@etiketa.si ali pošljite prijavo preko obrazca (desno) ali pošljete po pošti na sedež podjetja.

Aktualna prosta delovna mesta 

Razpis prostih delovnih mest si lahko pogledate tu.

Kadrovske štipendije 

Vlagamo v razvoj mladih in perspektivnih kadrov. Od mladih pričakujemo predvsem vedoželjnost in odgovornost.

Običajno razpisujemo kadrovske štipendije za naslednje poklice: 

  • strojni tehnik,  

  • kemijski tehnik,  

  • računalniški tehnik

  • medijski tehnik,  

  • grafični tehnik in  

  • elektrotehnik/elektronik.  

Za več informacij smo vam na voljo na telefonski številki 04/51 58 400 ali po elektronski pošti barbara.culo@etiketa.si.

Prijavni obrazec

*Soglašam s prijavo

*DA, podjetju Etiketa, tiskarna d.d., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih. Prav tako se strinjam s splošnimi pogoji poslovanja.

Brezplačen posvet s strokovnjakom

mangakakalot