O nas

Etiketa tiskarna je globalni ponudnik kakovostnih, naprednih ter razvojno in tehnološko zahtevnih tiskanih rešitev. To zagotavljamo z dolgoletnimi izkušnjami v tiskarstvu, prilagodljivostjo trgu ter iskreno željo po novih znanjih. Že vse od naših začetkov, ki segajo v leto 1960, si prizadevamo, da zagotavljamo najvišji nivo kakovosti, močan razvoj in rešitve iz lastne proizvodnje.

Etiketa izpolni in preseže pričakovanja svojih kupcev z ustvarjanjem inovativnih rešitev po njihovi meri, z zagotavljanjem 100 % kakovosti, izpolnjevanjem rokov dobav ob primernih cenah. Delujemo v skladu s svetovno priznanimi standardi zagotavljanja kakovosti, uporabljamo naravi in človeku prijazne materiale, zavezani pa smo tudi k varčni rabi energije ter zdravju in dobremu počutju zaposlenih.

Predstavitveni video:

Skoraj 60 let neprekinjenega razvoja ter vlaganja v tehnologijo in znanje zaposlenih je omogočilo sodelovanje in prisotnost Etikete s partnerji skoraj na vseh celinah sveta. Naše izdelke najdete po vsem svetu: nosijo jih nogometaši in navijači najboljših nogometnih reprezentanc in klubov, opremljamo priznane velikane športne, tekstilne in avtomobilske industrije, izdelujemo etikete za domačo in tujo farmacevtsko industrijo. Naše najbolj dovršene  etikete najdete na večini vin priznanih slovenskih vinogradnikov. Prisotni smo tudi v vseh ostalih predelovalnih industrijah.

 Vsakodnevno poslovanje nam vse bolj krojijo moderne tehnologije in nove paradigme poslovanja. S strateškimi partnerji se povezujemo v enotne sisteme, stalno optimiziramo in avtomatiziramo procese ter v duhu Industrije 4.0 povezujemo računalniške in proizvodne sisteme. Tiskane rešitve, ki svetu ponujajo povsem novo dodano vrednost našim etiketam, smo združili pod novo blagovno znamko Etiketa.interactive. Kontaktirajte nas in preizkusite tudi sami, kako lahko vaš izdelek z našo pomočjo postane nosilec interaktivnih digitalnih vsebin.

Vizija Etikete je, da bo v svetovnem merilu pomemben strateški razvojni partner in ponudnik celovitih in inovativnih rešitev za označevanje izdelkov. Naše rešitve so napredne in v stiku z najsodobnejšimi tehnologijami, naše poslovanje pa usklajeno z globalnimi trendi in načeli trajnostnega razvoja. Povečali bomo tržne deleže na domačih in tujih trgih, ohranili bomo obstoječo lastniško strukturo (notranje lastništvo) ter zagotovili dolgoročno rast in razvoj podjetja v Žireh. 

Brezplačen posvet s strokovnjakom

manganelo