Prehrambena industrija

V prehrambni industriji ima etiketa izjemno pomembno funkcijo. Poleg zakonsko predpisanih informacij, ki so včasih kompleksne in terjajo veliko prostora, se podjetja vedno bolj zavedajo, da jim etiketa lahko služi tudi kot odlično trženjsko orodje.

Podjetjem v tej industriji ponujamo vse od klasičnih samolepilnih etiket, ki vsebujejo nujno potrebne informacije pa vse do etiket z efekti, ki vašemu izdelku omogočajo, da izstopi iz povprečja.

Za prehrambno industrijo tiskamo samolepilne etikete, večslojne etikete, booklet etikete, ovojne etikete, fleksibilno embalažo in varnostne etikete.

Pri vseh izvedbah etiket in folij za to industrijo uporabljamo nizko migracijske barve, in sicer zaradi stika etiket in folij z živili. Imamo izjave dobavitelja materiala in omogočamo sledljivost

Samolepilne etikete, termo samolepilne etikete za dotisk:

  • različne možnosti dotiska,
  • samolepilne etikete z RFID-čipi proti kraji,
  • širok izbor materialov, materiali obstojni na vlago in nizke temperature.

Booklet etikete

Booklet etiketa vam omogoča, da pregledno umestite vse zakonsko potrebne informacije, hkrati pa vam služi tudi kot trženjsko orodje pri raznih nagradnih igrah in kuponih.

Prehrambena industrija fleksibilna folija

Fleksibilna folija

S folijo se lahko pakira različne vrste živil (sveže meso, suhomesnati izdelki, obarjeni izdelki, narezki, siri, peciva, kava in drugi izdelki), ki jih je potrebno zaščititi pred zunanjimi vplivi in so hitro pokvarljiva. Folija ima vse potrebne izjave in certifikate za uporabo v živilski industriji ter varuje vaše blago pred vlago in kisikom. 

NAŠE REŠITVE

Brezplačen posvet s strokovnjakom

mangakakalot