Avtomobilska industrija

Za avtomobilsko industrijo tiskamo samolepilne etikete, večslojne etikete, varnostne etikete, transferji in tekstilne etikete.

Izdelujemo visokokakovostne etikete in transferje, ki so lahko:

  • opozorilne,
  • zaščitne ali
  • informativne narave.

Z našimi izdelki so opremljeni zunanji, notranji in sestavni deli avtomobila.

Pri etiketah za avtomobilsko industrijo igra ključno vlogo to, da etikete zdržijo skozi celotno življenjsko dobo avtomobila, kjer so izpostavljene težkim razmeram, zato morajo biti odporne na visoke in nizke temperture, vodo, kemikalije, olja, gorivo itd. Etiketa ostane dobro prilepljena in čitljiva. 

Te etikete imenujemo trajne etikete, izdelane pa so iz najbolj kakovostnih in obstojnih materialov, ki zagotavljajo, da etiketa ostane nepoškodovana in nespremenjena v vseh pogojih.

V avtomobilu je približno kvadratni meter etiket. Nekatere so neposredno vidne vozniku in potniku, ostale pa so splošne identifikacijske oznake, ki se uporabljajo na sestavnih delih avtomobila, ki niso vidne. Etikete v avtomobilu zasedajo manjši delež, vendar zagotavljajo pomembne informacije, varnostna obvestila in opozorila.

Delujemo v skladu z mednarodno priznanimi ISO standardi: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, BS OHSAS 18001:2007 in ISO 50001:2011.

Največ povpraševanja znotraj avtomobilske industrije je po trajnostnih samolepilnih etiketah, ki zdržijo zahtevne razmere. Naš razvoj se je tu osredotočal na uporabo materialov, ki so odporni na vlago, prah, toploto in mraz. Etiketa ostane nespremenjena in nepoškodovana v vseh pogojih.

Za avtomobilsko industrijo izdelujemo etikete za:

  • serijsko številčenje;
  • označevanje pod pokrovom motorja;
  • označevanje baterij in pnevmatik;
  • označevanje avtomobilskih luči, pragov, senčnikov;
  • oznake zračnih blazin in sedežev.

 

Avtomobilska industrija transfer

Sito tehnika omogoča kakovostne transferje, ki poskrbijo za označevanje predvsem sedežev in zračnih blazin. Poskrbimo tudi za tisk logotipa blagovne znamke in s tem njeno izpostavljenost ter prepoznavnost. 

NAŠE REŠITVE

Brezplačen posvet s strokovnjakom

123movies