Kozmetična industrija

Etikete za kozmetično industrijo morajo, kar se da najbolje, predstavljati izdelek in blagovno znamko. Reliefni tisk, plastificiranje etikete, "no label look", lakiranje etikete in podobno, vam omogočajo, da so etikete na kozmetičnih izdelkih videti elegantno in prestižno. Tako si zagotovite izpostavljenost izdelka na polici. Poleg prestižnega videza morajo biti etikete odporne na vodo, olja, prašne delce in drgnjenje. Uporabljamo materiale, ki so odporni na tovrstne razmere. Podjetja z izdelki višjega cenovnega razreda, se vse pogosteje odločajo tudi za etikete s čipi, da izdelek zavarujejo pred krajo.

Malo katera industrija je pod tako močnim pritiskom na videz same embalaže in etikete, kot je prav kozmetična industrija. Preko etikete posredujete kupcem zgodbo vaše blagovne znamke, širite prepoznavnost in ugled. Za doseganje točno takšnega dizajna, kot ste ga pričakovali, je pomembno ustrezno tiskanje etiket. Natančen odtis, različne možnosti barv in materiala, ki jih ponujamo ter naše znanje, vam zagotavljajo, da dosežete željen dizajn in s tem kar največji efekt pri kupcu. 

Za kozmetično industrijo izdelujemo samolepilne etiketefleksibilno embalažo in varnostne etikete

 

Samolepilne etikete

Podjetja, ki delujejo v kozmetični industriji največ povprašujejo po samolepilnih etiketah z efekti. Tako si zagotovijo izpostavljenost izdelka na polici.

Ponujamo:

  • etikete z zlatim, srebrnim ali drugim metalik efektom;
  • laki s posebnimi efekti (sijaj, mat, soft touch);
  • izbočene elemente lahko poudarimo s sito lakom;
  • reliefni tisk;
  • plastificiranje etikete;
  • "no-label" look;
  • različne vrste dotiska.

Kozmetična industrija samolepilna etiketa

Fleksibilna embalaža

Fleksibilna embalaža je embalaža in etiketa v enem. Tako privarčujete pri materialu in s tem pripomorete k zmanjšanju vpliva na okolje. Uporablja se predvsem za brezplačne vzorce.

Varnostne etikete

Izdelek lahko z varnostno etiketo zavarujemo pred neželenim predhodnim odpiranjem. Tako bodo vaši kupci popolnoma prepričani, da izdelek ni bil odprt s strani tretje osebe in je varen za uporabo.

NAŠE REŠITVE

Brezplačen posvet s strokovnjakom