Industrija pijač

Podjetja, ki delujejo na trgu brezalkoholnih in alkoholnih pijač največkrat povprašujejo po samolepilnih etiketah, ovojnih etiketah in vinske etikete.

Etikete v tej industriji so izpostavljene različnim pogojem, kot so mraz, toplota, vlaga, prašne površine ipd. Skozi življenjsko dobo izdelka etiketa ne sme izgubiti svoje namembnosti. Z našimi izkušnjami in znanjem uspešno premagujemo oba izziva. Ponujamo vam različne materiale in tehnologije tiska, da bo vaša etiketa funkcionalna in bo hkrati kupčeva prva izbira na prodajnih policah. 

Ovojne etikete

Izdelki v tej industriji so umeščeni v izjemno konkurenčno okolje, zato je ključnega pomena prvi vtis etikete na kupca. To je največkrat tudi povod za nakup. 

Pri ovojnih etiketah je vsebina predstavljena na etiketi, ki je za 360 stopinj ovita okoli okrogle embalaže. Tiskane so na bel ali transparentni material. Vaš izdelek in blagovna znamka postaneta vidna in prepoznavna v očeh kupca. 

Ovojne etikete se uporabljajo predvsem pri označevanju vode v plastenkah in steklenicah, sokovih in ostalih gaziranih pijačah. 

 

Industrija pijač vinske etikete

Vinske etikete

Vinske etikete so specifični segment etiket, saj pridejo tu do izraza vsi efekti, kot so:

  • mat in sijaj,
  • reliefni tisk,
  • tisk s toplotno oz. hladno folijo,
  • sito lak.

Za izdelavo vinskih etiket imamo na voljo širok nabor materialov  (različne strukturirane papirje, v različnih odtenkih, filme ...). 

Da se papirne samolepilne etikete, kljub izpostavljenosti vodi oz. vlagi, ne nagubajo, ponujamo samolepilne materiale z bariero. Njihova funkcija je ravno ta, da dobro preprečujejo vlagi oz. vodi, da poškoduje oz. naguba samolepilni papir.

Naša prednost pri izdelavi vinskih etiket je možnost kombiniranja različnih tehnik tiska, s katerimi vam lahko omogočimo variabilni tisk.

NAŠE REŠITVE

Brezplačen posvet s strokovnjakom

123movies